Ανάμεσα σε τεράστιους γρανιτικούς ογκόλιθους που όμοιούς τους θα βρει κανείς μόνο σε δύο, τρία σημεία σε ολόκληρο τον πλανήτη, σε μια περιοχή προστατευόμενη ως τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ο Αλέξανδρος Αβατάγγελος με τον Gérard Margeon «είδαν» να ξεφυτρώνουν αμπελώνες. Ο οινολόγος Θάνος Φακορέλλης ανέλαβε, με τις γνώσεις και την εμπειρία του, να ταιριάξει τη γη με τις ποικιλίες και τις γεύσεις με την ιδιαιτερότητα της φύσης, στήνοντας έναν αμπελώνα ικανό να παράγει το καλύτερο ελληνικό κρασί…
