Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του 2000.
Ο οινοποιός Απόστολος Μούντριχας του Κτήματος Αβαντίς στην Εύβοια, ερωτεύτηκε τη Σαντορίνη και την ισχυρή προσωπικότητα του Ασύρτικου. Το 2012 επέστρεψε για να οινοποιήσει την κορυφαία γηγενή ποικιλία στο ηφαιστειακό terroir της Σαντορίνης. Η φιλοσοφία του βασίζεται σε κρασιά με καθαρότητα φρούτου, αυστηρή δομή, ποικιλιακά χαρακτηριστικά & ισορροπία.
Κρασιά που αντανακλούν τη σύνδεσή τους με την άνυδρη σαντορινιά γη, με το μεγαλείο της φύσης, το ηφαίστειο, τον ήλιο, την αύρα της θάλασσας, τον κυκλαδίτικο αέρα – την έντονη προσωπικότητα αυτής της μοναδικής ΠΟΠ περιοχής.
Κρασιά υψηλής ποιότητας σφραγισμένα με την ακατέργαστη ομορφιά της Σαντορίνης. Αυτά είναι τα κρασιά του Anhydrous.
Το Οινοποιείο βρίσκεται στον Βόθωνα και λειτουργεί αποκλειστικά ως χώρος παραγωγής.
Το επισκέψιμο τμήμα του Οινοποιείου – το Anhydrous Cellar Door – βρίσκεται στα Φηρά σε απόσταστη περιπάτου μόλις 10 λεπτών.
https://www.anhydrouswinery.com/