Πρόκειται για την πρώτη ελληνική Οινοποιία, η οποία ιδρύθηκε από τον Βαυαρό Γουσταύο Κλάους και δραστηριοποιείται αδιάκοπα από το 1861 μέχρι σήμερα.

Ένα διεθνές σημείο αναφοράς, ένας προορισμός για τους λάτρεις του κρασιού, της ιστορίας, της φύσης, των περιηγήσεων. Ένας σταθμός για όλους τους ταξιδιώτες!

Με ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές, εκπαιδευτικές περιηγήσεις για σχολεία και πανεπιστήμια αλλά και διαμορφωμένα πακέτα για τους ειδικούς του κλάδου, η ACHAIA CLAUSS επιχειρεί να ενώσει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον.

Πλακόστρωτα δρομάκια ανάμεσα σε πέτρινους πύργους, ιστορικά κτίρια, κελλάρια γεμάτα με βαρέλια – καθένα με τη δική του ιστορία, εκκλησάκια, προτομές, παραδοσιακά εργαλεία, βραβεία απ’ όλο τον κόσμο και βιβλία. Ένα τοπίο βγαλμένο από μια άλλη εποχή με θέα που μαγνητίζει και ατμόσφαιρα που συγκινεί.

https://www.achaiaclauss.gr/

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 30 60 120

Chateau Clauss 1983 Ερυθρός 750ml

502,00
Βάρος 1,50 kg
Κατηγορία

Παραγωγός

Χώρα

Περιοχή

Ποικιλία

,

Χρώμα

Τύπος

Έτος

Φιάλη

Αλκοολικός Βαθμός

Ονομασία Προέλευσης

Βιολογική Καλλιέργεια

Vegan Καλλιέργεια

Οινοποίηση

Ωρίμανση σε Βαρέλι

Ωρίμανση

Δυνατότητα Παλαίωσης

Θερμοκρασία Σερβιρίσματος

Chateau Clauss 1985 Ερυθρός 750ml

428,00
Βάρος 1,50 kg
Κατηγορία

Παραγωγός

Χώρα

Περιοχή

Ποικιλία

,

Χρώμα

Τύπος

Έτος

Φιάλη

Αλκοολικός Βαθμός

Ονομασία Προέλευσης

Βιολογική Καλλιέργεια

Vegan Καλλιέργεια

Οινοποίηση

Ωρίμανση σε Βαρέλι

Ωρίμανση

Δυνατότητα Παλαίωσης

Θερμοκρασία Σερβιρίσματος

Chateau Clauss 1999 Ερυθρός 750ml

186,00
Βάρος 1,50 kg
Κατηγορία

Παραγωγός

Χώρα

Περιοχή

Ποικιλία

,

Χρώμα

Τύπος

Έτος

Φιάλη

Αλκοολικός Βαθμός

Ονομασία Προέλευσης

Βιολογική Καλλιέργεια

Vegan Καλλιέργεια

Οινοποίηση

Ωρίμανση σε Βαρέλι

Ωρίμανση

Δυνατότητα Παλαίωσης

Θερμοκρασία Σερβιρίσματος

Μαυροδάφνη Πατρών Γλυκός Ερυθρός Achaia Clauss 750ml

9,80
Βάρος 1,50 kg
Κατηγορία

Παραγωγός

Χώρα

Περιοχή

Ποικιλία

Χρώμα

Τύπος

Έτος

Φιάλη

Αλκοολικός Βαθμός

Ονομασία Προέλευσης

Βιολογική Καλλιέργεια

Vegan Καλλιέργεια

Οινοποίηση

Ωρίμανση σε Βαρέλι

Ωρίμανση

Δυνατότητα Παλαίωσης

Θερμοκρασία Σερβιρίσματος