Το κτήμα ξεκίνησε με τις πρώτες φυτεύσεις του το 1998 με ασύρτικο την επόμενη χρονιά προστέθηκαν μαλαγουζιά και sauvignon blanc και το 2000 προστέθηκε το ξινόμαυρο.
Ο Δημήτρης Καραδήμος το 1998 όντας ήδη φυσικός έδωσε κατατακτήριες και πέρασε στο ΤΕΙ Οινολογίας, αποφοιτησε το 2001.
Έκτοτε κατέχει τη θέση του υπεύθυνου οινολόγου του κτήματος και σε συνεργασία με τον άδερφό του Γιάννη Καραδήμο, έμπειρο στην καλλιέργεια της γής, δημιούργησαν το κτήμα ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ.
https://www.ktimakaradimou.gr/home.html