Η οικογένεια Αργυρίου στοχεύει στην σταθερή παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας, πράγμα στο οποίο συμβάλουν οι κατάλληλες εδαφοκλιματικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή του Παρνασσού. Η ιστορία μας μετρά από το 1998 όπου φυτεύτηκαν οι πρώτοι αμπελώνες. Το 2002 οινοποιούνται τα πρώτα κρασιά, Έρωχος λευκός και Έρωχος ερυθρός. Σήμερα ο αμπελώνας του κτήματος έχει έκταση 290 στρέμματα, αρκετά για να καλύψουν τη ζήτηση για κρασί αποκλειστικά από ιδιόκτητους αμπελώνες. Το κτήμα παράγει σήμερα 9 διαφορετικούς τύπους κρασιού δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην καλλιέργεια Ελληνικών ξεχασμένων ποικιλιών όσο και στην ανάδειξη ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των διεθνών ποικιλιών. Ο Νίκος Αργυρίου γεννήθηκε στο Πολύδροσο Παρνασσού και η ενασχόληση της οικογένειάς του ήταν τα αγροτοκτηνοτροφικά. Από το 1982 οι δραστηριότητές του αφορούσαν στην καλλιέργεια καπνού αλλά και άλλων αγροτικών προϊόντων και αυτό δείχνει την σχέση του με τη γη και την καλλιέργειά της. Την αγάπη του και το μεράκι του για το κρασί ο οινοπαραγωγός έχει μεταδώσει και στην οικογένειά του, που στηρίζει την προσπάθεια αυτή, όπως επίσης και σε όσους συνεργάζονται με το κτήμα.