Αποστολή – Έξοδα Αποστολής

Η παράδοση των προϊόντων μας γίνεται με χρέωση της αποστολής στον τελικό λογαριασμό σας.

Το κόστος της αποστολής υπολογίζεται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων που έχετε επιλέξει και εμφανίζεται αυτόματα στον λογαριασμό σας αφού επιλέξετε την περιοχή που θέλετε να παραδοθούν. (Αττική, Υπόλοιπη Ελλάδα, Νησιωτική Ελλάδα, απομακρυσμένες περιοχές).
Οι αποστολές γίνονται με courier στην διεύθυνση που θα μας δηλώσετε εσείς.

Σε κάθε περίπτωση, μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία, ο πελάτης ενημερώνεται για την εξέλιξης της παραγγελίας μέσω e-mail και τηλεφωνικά σε περίπτωση που απαιτείται η συνδρομή του για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Αποστολές Εσωτερικού

Μεγάλες Πόλεις

  • Έως 2 κιλά 3,42 € + φ.π.α, κάθε επιπλέον κιλό 1,10 € + φ.π.α

 

Πολιτική Επιστροφών

Ακύρωση παραγγελίας

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας αναιτιολόγητα μετά από γραπτό αίτημα πριν την αποστολή/παραλαβή του προϊόντος χωρίς κανένα απολύτως κόστος, πλην των πιθανόν εξόδων επιστροφής (κούριερ, μεταφορική, ταχυδρομείο ή άλλο), η οποία θα γίνεται με δική σας ευθύνη και δικά σας έξοδα.
Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@oinolatris.gr ή τηλεφωνικα στο 2825031039 .

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης εντός των 14 εργασίμων ημερών είναι: Να μην έχει χρησιμοποιηθεί – ανοιχθεί το προϊόν, να μην έχει αφαιρεθεί κανένα ταμπελάκι ή σημάνσεις που έχουν επάνω τους τα προϊόντα, να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), ενώ θα πρέπει ακόμη να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά.

Αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

Aνεξάρτητα από τη δική μας φροντίδα και προσοχή και χωρίς δική μας ευθύνη, υπάρχει η πιθανότητα κάποιο προϊόν να εμφανίσει αλλοιώσεις ή να είναι φθαρμένο ή ελαττωματικό. Για τον λόγο αυτό σας καλούμε να ελέγχετε τη συσκευασία των προϊόντων κατά την παραλαβή τους.

Αν κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα, παραληφθεί φθαρμένο ή σπασμένο, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το oinolatris.gr μέσα σε 2 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος για να την άμεση αντικατάσταση του.
Η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με το ίδιο ή άλλο προϊόν.